Corona antistoffen test

Corona antistoffen test

Corona antistoffen test 

De wereld staat op zijn kop. Letterlijk en figuurlijk. Corona beheerst ons leven. Het zorgt voor heel veel onzekerheid. Ben ik besmet? Heb ik corona gehad? Ben ik immuun? Heb ik antistoffen? Zoveel vragen, maar waar vind je de antwoorden?

Wil jij weten of je corona hebt gehad en of je antistoffen hiervoor hebt aangemaakt? De corona antistoffen zelftest van Yours Health Test geeft je duidelijkheid of je wel of niet geïnfecteerd bent geweest met het coronavirus (SARS-CoV-2 virus). Weg met die onzekerheid, kom maar op met die duidelijkheid. Bestel hem nu met 25% korting.

Nieuw! Naast dat je met deze corona antistoffentest (CE-gekeurd) na kunt gaan of je in contact bent geweest met het SARS-CoV-2 virus, kun je ook de voortgang volgen van de hoeveelheid antistoffen nadat je gevaccineerd bent.

Wat is jouw huidige immuun status

Met deze nieuwe CE-goedgekeurde corona antistoffen zelftest kom je er snel achter of je in aanraking bent geweest met het coronavirus. De test kun je gewoon thuis doen. Je hoeft de deur niet uit. Lekker makkelijk en snel. Wist je namelijk dat je de infectie kunt hebben gehad, zonder dat je het weet? Best eng eigenlijk. Je hoeft namelijk niet de standaard symptomen die bij iedereen bekend zijn te hebben gehad. De reden hiervoor kan zijn, dat je lichaam zelf aan de slag is gegaan en immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd.

Waarom wil ik weten of ik antistoffen heb?

Je denkt waarschijnlijk nu, waarom wil ik weten of ik antistoffen tegen corona heb? Voor mensen die klachten hebben gehad, of misschien nog steeds klachten hebben, kan het interessant zijn te weten of ze het virus hebben gehad. Deze informatie geeft je rust en zekerheid. Ook voor je naaste omgeving. Als we straks weer mogen en kunnen reizen, wordt dit misschien een vereiste.

De test werkt optimaal vanaf ongeveer twee weken na de eerste dag dat je ziek bent geweest. Maar ook als je helemaal geen klachten hebt, kun je deze test doen. Want uit onderzoek is gebleken dat je ook corona kunt hebben gehad zonder dat je klachten hebt gehad.

Ben je immuun voor corona als je het al een keertje hebt gehad? Nee.

Hoe werkt de corona antistoffen zelftest?

De test toont alleen aan of je het virus hebt gehad. Antistoffen zijn onderdeel van je afweer, jouw immuunsysteem. Jouw lichaam maakt antistoffen aan in reactie op een besmetting met het virus. Let op, een positief resultaat zegt nog niets over jouw immuniteit! Wist je, dat er tot 6 maanden na infectie nog antistoffen in je lichaam kunnen zitten? Als je weet dat je antistoffen hebt, stelt je dat wellicht gerust.

Het duurt twee tot drie weken voordat jouw lichaam de juiste antistoffen maakt en deze voldoende aanwezig zijn in je bloed. Dan kun je de test doen. Gewoon door het afnemen van een beetje bloed.

Voordelen corona antistoffen zelftest

  • Snel en makkelijk vanuit huis te doen
  • Duidelijke testuitslag binnen enkele dagen
  • Zeer hoge nauwkeurigheid (99,6%)
  • Hoge diagnostische gevoeligheid (94,4%)
  • De test wordt geanalyseerd in een geaccrediteerd en gecertificeerd partnerlaboratorium
  • CE-keurmerk detectie van antilichamen
  • Verificatie en controle van de immuun status
Kanttekening

Let op! Deze test geeft niet aan of je momenteel het coronavirus hebt.

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?