De wetenschap
achter Yours Health Test.
 

Kwaliteit

We nemen de wetenschap achter onze testen zeer serieus. Naast het feit dat we uitsluitend uitgaan van de kennis en expertise van onze ervaren medisch specialisten, werkt ons team samen met zorgvuldig gekozen laboratoria om ervoor te zorgen dat we ten alle tijden tests aanbieden die aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen.

 

Wat gebeurt er in het laboratorium met jouw bloed-, urine- en of speekselmonster?

Bekijk bovenstaand filmpje en neem een kijkje achter de schermen van het laboratorium van Yours Health Test.

Monsterafname 

De monsters, die nodig zijn om de onderzoeken goed te kunnen verrichten, zijn makkelijk zelf thuis af te nemen. Bovendien zijn onze zelftests stuk voor stuk getest op hun betrouwbaarheid en geldigheid bij zelfafname van monsters. Het is een veel voorkomende misvatting dat laboratoria grote hoeveelheden bloed, speeksel of urine nodig hebben om een ​​test uit te voeren. Veel tests kunnen gewoon worden uitgevoerd met slechts een kleine hoeveelheid monstermateriaal.

 

Verwerking

Om de resultaten van onze tests zo snel en nauwkeurig mogelijk te behandelen krijgt ieder monster dat door onze labs wordt verwerkt een unieke barcode. Deze code is gekoppeld aan een specifieke klant en zorgt ervoor dat de resultaten bij de juiste persoon terechtkomen. Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van de testresultaten te garanderen maken onze partnerlaboratoria gebruik van uiterst strenge extractieprotocollen bij het verwerken van monsters. Vervolgens worden alle monsters geanalyseerd en beoordeeld door onze medisch specialisten.

Voor jou samengesteld…

Ons team van medisch specialisten stelt voor iedere test de biomarkers samen die het meest toepasbaar zijn voor de gezondheidscheck waar jij naar op zoek bent. De resultaten die hier uitkomen zijn bedoeld om inzicht te geven in jouw gezondheid en welzijn, zoals een voedselallergie of vitaminetekort, zodat alle informatie aanwezig is om onderbouwde voedings- of leefstijlkeuzes te maken. Over het algemeen zijn de tests van Yours Health Test hetzelfde als de tests die door je (huis)arts worden aangevraagd. Je resultaten zijn altijd voorzien van een heldere uitleg, en heb je nog vragen neem dan contact op met een arts of therapeut.

 
 

… En voor je arts

Het delen van je testresultaten met je huisarts of zorgverlener moedigen wij altijd aan. Deze tests bieden gepersonaliseerde gegevens die je in staat stellen geïnformeerde keuzes te maken over je eigen gezondheid. Vraag altijd advies aan je arts of zorgverlener wanneer je vragen hebt over je medische zorg.

Onze laboratoria

De partnerlaboratoria van Yours Health Test zijn dezelfde labs die door Nederlandse en Duitse ziekenhuizen en artsen worden ingezet, waardoor dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen als ziekenhuislaboratoria worden gewaarborgd. De labs waar we mee samenwerken zijn geaccrediteerd door de Duitse instantie DAkks, wat de constante service, snelheid, precisie, nauwkeurigheids- en geldigheidsnormen garandeert.
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?