Corona antistoffen test Corona antistoffen test

47

2 op voorraad

Waarom een zelftest doen?

Wil je op ieder gewenst moment weten hoe het met jouw gezondheid is, zonder dat je klachten hebt? Of juist om eventuele klachten te voorkomen? Dan biedt een thuistest jou hiervoor de mogelijkheid. Je bezoekt toch ook ieder half jaar preventief jouw tandarts? Vaak heb je dan ook geen klachten.

Maar ook met klachten, zijn er mensen die een goede reden hebben om niet naar de huisarts gaan. Dit kan bijvoorbeeld vanuit schaamte of kostenoverweging zijn. Zij willen graag op een andere manier inzicht in hun gezondheid.

Wanneer doe je een zelftest?

Er zijn eigenlijk twee redenen waarom jij thuis een test wilt gaan doen, namelijk:

Preventief
Je wilt weten hoe het met jouw gezondheid is. Als er bepaalde ziektes en of aandoeningen in jouw familie voorkomen, dan wil je uiteraard graag weten of jij ook kans hebt om dit te krijgen. Eén van onze zelftesten, de microbioomtest brengt bijvoorbeeld jouw darmflora compleet in kaart. Hieruit wordt dan bepaald of jij wellicht een risico hebt op het krijgen van diverse aandoeningen.

Dit geldt ook voor diegene die veel vervelende verhalen om zich heen horen. Weg met die onzekerheid. Je wilt gewoon duidelijkheid.

Curatief
In de huidige maatschappij zoeken we graag alles zelf uit. We stappen liever niet meteen naar een dokter. Dit kan vanuit kostenoverweging of schaamte zijn. Bang datje een soa hebt of tegen een burn-out aanzit, bestel dan één van onze thuistesten. Is deze positief, dan adviseren wij contact op te nemen met een specialist voor een passend behandelplan.

Ook mensen die graag een second opinion willen, kiezen vaak voor een zelftest. Je wilt graag meer zekerheid en eventueel andere opties bekijken. Wij zien dit vaak bij klachten zoals bloed bij de ontlasting en pijn in de onderbuik. We wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of deze klachten wellicht te maken kunnen hebben met darmkanker.

Kies jouw zelftest

Wat meet je met een thuistest?

Een zelftest meet diverse waarden in jouw urine, speeksel en of bloed. Dit is afhankelijk van de type test. Je hebt meer mogelijkheden dan alleen jouw huisarts om te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen.

Om een test af te nemen, is vaak maar een klein monster noodzakelijk. De desbetreffende test geeft jou inzicht of de klachten die je hebt te maken hebben met een aandoening. Met de resultaten kun je eventueel naar jouw huisarts voor de benodigde behandeling of medicatie.

Welke zelftesten zijn er?

Yours Health Test biedt verschillende zelftesten aan.

Allergietesten, op het vlak van voedsel- of inhalatieallergieën. Voor jezelf of jouw kind. De voedselallergietesten checken of je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen. De inhalatietesten checken op hooikoorts, huisstofmijt, (huis)dieren en schimmelallergie. Deze testen meten 23 inhalatieallergenen in jouw bloed: bomen, grassen, kruiden, huisstofmijt, (huis)dieren en schimmels.

Darmtesten, die jouw darmgezondheid checken. De darmgezondheidstest basis geeft jou inzicht in de gezondheid van jouw darmen. Hierbij moet je denken aan de conditie van jouw spijsvertering, jouw darmslijmvlies en jouw immuunsysteem. Daarnaast kunnen er al in een vroeg stadium ontstekingen gevonden worden. Deze test is er ook specifiek voor kinderen vanaf 3 jaar.

De darmgezondheidstest plus meet je naast bovenstaande ook ontstekingsparameters, gistingsresiduen en de samenstelling van de darmflora.

De microbioomtest basis geeft jou inzicht in de volledige samenstelling van jouw darmflora. Daarnaast wordt ook het Enterotype* bepaald en gemeten op de aanwezigheid van schimmels en gisten. In een vroeg stadium kan uit deze test komen of je wellicht de ziekte van Crohn hebt. De microbioomtest meet naast bovenstaande zaken ook op mogelijke aanwezigheid van parasieten

De microbioomtest plus is de meest uitgebreide test om vast te kunnen stellen hoe gezond jouw darmen zijn. Je krijgt op deze manier een goed beeld van de functie van het darmslijmvlies en het immuunsysteem. Bovendien test hij op mogelijk aanwezige ontstekingen.

De parasietentest geeft inzicht in mogelijke darmparasieten.

Hormoontesten, die jouw hormoonhuishouding in kaart brengen. De hormoonprofiel test vrouw basis brengt de hormonen estradiol, oestriol en progesteron in kaart de belangrijk zijn voor de gezondheid van de vrouw. De hormoonprofiel test vrouw plus checkt naast bovenstaande ook de hormonen testosteron, DHEA en cortisol.

De hormoonprofiel test man basis brengt de hormonen in kaart die een rol spelen bij de gezondheid van de man. Het gaat hierbij om testosteron en DHEA. De hormoonprofiel test man plus checkt naast bovenstaande ook de hormonen cortisol, oestradiol en progesteron.

De menopauze test brengt zes hormonen in kaart die een rol spelen bij de menopauze. Dit zijn oestradiol, oestriol en progesteron, testosteron, DHEA en cortisol.

De progesteron test brengt jouw progesteronlevel in kaart. De testosteron test jouw testosteronlevel.

Psychische testen checken of bepaalde klachten te maken hebben met stressfactoren. De stressprofiel basis meet jouw cortisolgehalte gedurende een dag. De stressprofiel plus test meet het cortisolgehalte in de ochtend en het DHEA-gehalte in de ochtend en avond.

De burn-out basis test analyseert hormonen die een rol spelen bij een neurologische disbalans. Denk dan aan Adrenaline, Noradrenaline, Cortisol (dagprofiel), DHEA, Dopamine, Serotonine. De burn-out test plus meet naast deze hormonen ook nog jou testosteron, progesteron en oestradiol.

De depressietest geeft inzicht in jouw tryptofaanstofwisseling. De losse cortisol test meet jouw cortisolgehalte in de ochtend.

Drinkwatertesten, die jouw drinkwater of jezelf testen. De legionellatest meet het legionella-gehalte in water. De test drinkwater zware metalen brengt verontreiniging van het drinkwater in kaart. De test meet de zware metalen: aluminium, lood, calcium, chroom, ijzer, kalium, koper, magnesium, mangaan, natrium, nikkel, antimonium, zink. En de test meet de lichte metalen: nitriet, nitraat, fosfor en sulfaat. Ook meet de test de hardheid van het drinkwater. De glyfosaattest brengt het glyfosaatlevel uit jouw urine in kaart.

Vitaminetesten, de vitamine D en vitamine B12 test.

En dan hebben we nog onze soa zelftest en de corona antistoffen test.

Voordelen zelftest

Een zelftest kun je gewoon vanuit huis doen, wanneer het jou uitkomt. Dit gaat sneller, is betaalbaar en anoniem, biedt jou meer rust en zekerheid. Je hebt geen goedkeuring of doorverwijzing nodig.

De zelftesten van Yours Health Test zijn van dezelfde kwaliteit en nauwkeurigheid als die van jouw arts.

Je ontvangt jouw uitslag digitaal, in begrijpelijk Nederlands aangevuld met een advies op maat. Uiteraard gaan wij discreet met jouw gegevens om. Heb je naar aanleiding van de uitslag nog vragen of advies nodig, dan verwijzen wij je door naar één van onze specialisten. Waar dat noodzakelijk is, adviseren wij om jouw uitslag met een specialist of therapeut te bespreken voor een gepast behandelplan.

Hoe werkt het?

Stap 1

Kies de juiste test bij onze webshop

Binnen een werkdag ontvang je de test thuis. Bewaar de unieke code goed. Deze heb je later nodig om te resultaten te bekijken.

Stap 2

Afnemen monster en opsturen naar laboratorium

Neem de monster(s) af en stuur ze gratis naar het laboratorium. Je ontvangt een bevestigingsmail als ze zijn aangekomen.

Stap 3

Online resultaten bekijken met je persoonlijke codes

Je ontvangt een e-mail zodra de resultaten klaarstaan. Ga naar de website en klik op Resultaten. Vul de gegevens in en gebruik de unieke codes die je tijdens de levering hebt ontvangen. De resultaten zijn vervolgens te downloaden.

Gerelateerde blogs over zelftesten.

Bekijk alle berichten in de blog.