Vaxxed, waxed and ready for action!

Vaxxed, waxed and ready for action!

Vaxxed, waxed and ready for action! 

De zomer komt er aan. Alle remmen gaan los. Wordt deze heter dan afgelopen jaren?

We stappen massaal achter ons computerscherm vandaan. Niet meer online daten, nee we willen allemaal graag dat fysieke contact. Elkaar knuffelen, vasthouden, festivals bezoeken, seks hebben, de kroeg in, reizen. Genieten in de breedste zin van het woord.

De dertigers en veertigers zijn aan de beurt om gevaccineerd te worden. Het stipje van geluk is te zien. We zijn echt klaar met het thuiszitten. Willen weer leven.

Een jaar van mijn jeugd gemist

Pubers en twintigers hebben het gevoel een belangrijk jaar van hun jeugd te hebben gemist. De verwachting is dat zodra alle versoepelingen zijn doorgevoerd, iedereen los gaat. Het afgelopen jaar moet zo snel mogelijk worden ingehaald. Alcoholgebruik en seksualiteit gaan een piek krijgen. Met alle gevolgen van dien.

In New York is de slogan ‘vaxxed, waxed and ready for action’ enorm populair. Alles wat je het afgelopen jaar hebt gemist, wil je driedubbel zo goed inhalen. En nog meer.

Partner overload

Volwassenen daarentegen hebben door het vele thuiswerken te vaak en te lang op elkaars lip gezeten.

Normaal gesproken ging jij of gingen jij en je partner naar je werk. Weg van huis. Het afgelopen jaar hebben veel werkenden thuis moeten doorbrengen. Je ziet jouw partner dan 24 uur per dag. En tja, als jouw relatie toch al een beetje wankel was, kan dit net de druppel zijn geweest.

Je wilt jouw frustratie kwijt van het mislukken van je relatie. Vaak zie je dan ook dat alle remmen los gaan. Inhalen wat je hebt gemist. En hopelijk datgene wat je zoekt, wel vindt bij een nieuwe partner.

Een nieuwe babyboom

Een positief effect van het vele thuiswerken is, dat je meer tijd hebt voor je partner. Jouw seksuele driften konden de hele dag worden gestild. Dit kan tot gevolg hebben dat we eind van dit jaar en begin volgend jaar een ware babyboom kunnen verwachten. De zogenaamde corona-baby’s.

Klein minpuntje

Als de wereld straks weer opengaat en ieder zijn of haar leven zo snel mogelijk wil inhalen, kan dit ook nare gevolgen met zich meebrengen. Doordat je wat minder denkt met je hoofd en meer met andere delen van je lichaam, kan dit leiden tot een nare kwaal. Een seksueel overdraagbare aandoening, oftewel soa. En dan wat? Blijf je gewoon doorgaan met feesten en iedereen bespringen? Grote kans dat je niet eens door hebt dat je een soa hebt.

Soa zelftest

Wees wijs, gebruik een voorbehoedsmiddel. Ook al zit je in de heetste strijd. Denk aan jouw gezondheid. We zijn inmiddels meer gewend geraakt aan het thuis testen.

Toch een keertje onveilige seks gehad? Of wil je gewoon zekerheid, maar wel anoniem blijven? Bestel dan eenvoudig en snel onze soa thuistest. Geen centje pijn. Het biedt jou wel duidelijkheid.

Ga onbezorgd en beschermd die mooie zomer in.

The summer of love.

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?