Over Ons

 

Direct inzicht in jouw gezondheidsstatus

Wij bieden je inzicht in jouw gezondheid.
Jezelf testen in jouw eigen vertrouwde omgeving.
Betrouwbaar, anoniem en discreet.
Zonder wachttijd en doorverwijzing van een arts.

De analyse van jouw monster wordt verricht in een laboratorium van wereldklasse. Een heldere uitslag, snel en discreet digitaal toegestuurd.

Zorg dat jouw lichaam in balans is en blijft. Je krijgt pas klachten of wordt ziek als jouw lichaam niet meer in evenwicht is. Wacht dus niet af. Neem de regie in eigen handen. Test jezelf preventief.

Jij wilt toch ook actief en gezond oud worden? Zorg ervoor dat je altijd en waar mogelijk inzicht hebt in jouw gezondheidsstatus. Met behulp van de Yours zelftesten weet je meteen waar je staat. Jouw sleutel voor een gezond leven. Neem de regie in eigen hand.

Over ons
Het team van Yours Health Test bestaat uit medisch specialisten en professionals. Onze missie is dat wij, door onze zelftesten, een bijdrage kunnen leveren aan jouw gezondheid. Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel. Gezond zijn en gezond blijven!

Wij zorgen met onze ervaren specialisten dat onze testen altijd aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voldoen. De uitslag van jouw test is bedoeld om jou inzicht te geven in je gezondheid en welzijn.

Preventief gezondheidsonderzoek wordt steeds belangrijker. Inzicht krijgen in jouw gezondheid, waar en wanneer je wilt. Niet afhankelijk zijn van wanneer jouw dokter tijd heeft, maar op elk gewenst moment. Uiteraard wel wetenschappelijk verantwoord.

(*Uiteraard adviseren wij na een bepaald resultaat voor een goed behandelplan contact op te nemen met jouw huisarts of zorgverlener.)

 

Laboratoria
Onze partnerlaboratoria zijn dezelfde labs die door Nederlandse en Duitse ziekenhuizen en artsen worden ingezet. Op deze manier worden dezelfde kwaliteits- en veiligheidsnormen van ziekenhuislaboratoria gewaarborgd. De laboratoria waar we mee samenwerken, zijn geaccrediteerd door de Duitse instantie DAkks. Dit garandeert onze constante service, snelheid, precisie, nauwkeurigheids- en geldigheidsnormen.

Heb je vragen of wil je iets bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Het team van Yours Health Test staat altijd voor jou klaar.

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?